07 Cody Wyoming - Burlington Wyoming - Big Horn national forrest - Gillette Wyoming.

6 augustus 2018 - Gillette, Wyoming, Verenigde Staten

Maandag 6 augustus

Wat een dag! Iets langer geslapen en rond 9 uur rondgekeken bij de Old Trail Town. Na een broodje Subway gaan we op weg richting Big Horn national forrest. De weg is zoals je uit sommige films kent, oneindig lang en stil.
Na een stop voor een foto rijdt er een Volkswagen busje voor ons en die zorgt voor een ster in de voorruit! De ster wordt al gauw een scheur van zo'n 10cm. We rijden voorzichtig door tot het eerstvolgende plaatsje. Dat is Burlington waar zon 280 mensen wonen. We hebben hier alle 3 totaal geen telefoon en data bereik. Dit komt voor een deel door Tele2 die al enkele dagen problemen hebben. We stoppen bij een heel klein postkantoor. En als we ons verhaal aan de vriendelijke mevrouw vertellen krijgen we beschikking over een telefoon.
We bellen het het verhuurbedrijf. We spreken af door te rijden naar Gillette en daar de auto te ruilen. Toch lijkt het ons beter terugvinden te rijden naar Cody. Maar na 1 km wordt de scheur langer...... We rijden terug naar het postkantoor en vragen om opnieuw te mogen bellen. Na het verhaal uitgelegd te hebben zorgt het verhuurbedrijf dat er een andere auto wordt gebracht. Dit kan we 2 uur duren. En inderdaad, na een kleine 2 uur kunnen we de auto ruilen. We bedanken de vrouw van het postkantoor nogmaals met een presentje en gaan rond kwart voor 4 op weg voor een rit van 3,5 uur.
En wat voor een rit! Ongelooflijk mooie en wijdse vergezichten met akkerland, bergen en dalen. Via de US16 gaan we door het Big Horn national forrest en dat is helemaal smullen van de uitzichten! Doordat de zon zon laat op de dag al wat lager staat zijn de plaatjes die we zien adembenemend. Uiteindelijk komen we rond kwart over 8 aan bij ons hotel in Gillette. Ernaast ligt een Japans restaurant die we eten sushi. Nu nog wat nagenieten van ons avontuur en dan slapen!

Foto’s

2 Reacties

  1. John de Vries:
    8 augustus 2018
    Mooi hoor
  2. John de Vries:
    8 augustus 2018
    Sterretje in de ruit, gewoon een scheur...
    Kan je gewoon mee rijden hoor.... :-)